Поръчка на покани или комплекти за кръщене

Как да поръчате?

Изберете артикул от моделите изложени в сайта или споделете Вашата идея за това как да изглежда тя. Повечето от моделите се предлагат в различни цветове на картон, панделка или друг елемент от артикула, което Ви дава възможност сами да определите визията на Вашата покана, етикет или картичка или да я моделирате като комбинация от елементи от различни модели.

Към всеки модел покана предлагаме прилежащ комплект (cards and table cards) – табелки с имената на гостите, табелки с номерата на масите и менюта.
При уточняване детайлите и визията на поканата можем да предложим няколко варианта за текст, шрифт и цвят на надписа.
В зависимост от размера и визията на поканата предлагаме различни по цвят и размер пликове.

След като се спрете на конкретен модел ни изпратете е-mail или се свържете с нас на посочения телефон, за да обсъдим и уточним детайлите по изработката. По Ваше желание може да изработим мостра, чиято цена е  7 лв. (без доставка).
За да можем да отговорим на въпросите Ви, изготвим проект, мостра и изпратим поръчка е нужно да имаме ваши координати – телефон за контакт, адрес за доставка, и e-mail за кореспонденция.

За да започнем изработването на Вашата поръчка е необходимо да се заплати 50%  от стойността на поръчката.
Всички цени в сайта са с включен ДДС.
Посочената цена е с включено надписване и е за конкретния модел. Тя може да се промени при промяна във вида или детайлите на поканата.

 Пликове

Размерът е според поканата.
Перлен плик – 0,90 лв./бр.

 Срокове за изработка

Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна (авансов банков превод) и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 10-12 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.

 

Плащане

Плащането може да бъде направено в офиса ни: гр. Свиленград, бул. „България“ 184 или по банков път:
АртСити 2008 ЕООД,

IBAN:BG05STSA93000022421065
BIC: STSABGSF
ДСК

 

Доставка

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се оперделя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща със опция преглед. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

 Артикули

Обявените цени в сайта важат за 1 бр (в случай, че не е упоменато друго) и не се начислява допълнително ДДС. АртСити 2008 ЕООД си запазва правото по всяко време, без предварително уведомление, да променя условията за поръчка и цените на продуктите. Промените не важат за вече потвърдени (капарирани) поръчки.

Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.

 Рекламации, връщане или отказ

Чрез изпращане на поръчка, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и АртСити 2008 ЕООД, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Продуктите, които изработваме са персонализирани и се изработват по индивидуална поръчка. Тези фактори не позволяват връщането на стока, в случай, че тя отговаря на поръчания от Вас продукт.При допуснати правописни грешки на одобрения от Вас текст, корекциите са за Ваша сметка.
Можете да откажете поръчани и доставени продукти в случай, че има видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания. Ако закупената стока, НЕ отговаря на поръчания от Вас продукт, можете да я върнете в срок от 7 работни дни от датата на получаване на поръчката. Рекламацията се приема единствено ако продуктите са с ненарушен външен вид (според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ). Върнатите продукти подлежат на корекция до отстраняване на несъответствията. В случай, че корекцията е невъзможна, имате право на отбив от крайната цена на продукта, стойността на върнатата стока да бъде използвана като кредит за други покупки от сайта или сумата на поръчката да бъде възстановена. Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка, включително транспортна опаковка. АртСити 2008 ЕООД не възстановява направените разходи за услуги, банкови такси, транспортни разходи и такса за наложен платеж.
Авансовия банков превод (капаро) гарантира желанието Ви за изработване на поръчка. След като плащането е получено, необходимите материали за изпълнението на Вашата поръчка се закупуват и започва работния процес. При несвоевременен отказ на поръчката, капарото не се възстановява.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. За да стартирате процедура за рекламация е необходимо да се обадите на телефоните за контакти посочени на сайта.

Вярваме, че нашият професионализъм и творчество ще оставят един хубав спомен у Вас и Вашите гости.

 

Moже да ни пишете на e-mail: artcity@abv.bg.
Или да ни се обадите на 0877 81 51 74