Подаръци за гости

Индивидуални подаръчета за гости. Искате да изненадате вашите гости предлагаме Ви тази малка идея. Изработени от висококачествена фото хартия и малко краче за подпиране. Украсена с няколко камъчета.  Размер 7 х 10 см. Цветовата комбинация е примерна и може да се изработи в зависимост от желанието на клиента.

Цена за една картичка: 1,50 лв. / брой

Минимално количество : 10 бр.

ЦветовеЦенаСрок за изработкаКак да поръчатеПолучаване и/или доставка
Всички артикули могат да бъдат изработени в зависимост от Вашите предпочитания за вид, цвят на панделка или друг елемент.
Посочената цена е е за конкретния модел. Тя може да се промени при промяна във вида или детайлите на подаръчето.
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 5-7 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашите подаръци за гости, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж; експресна (1 ден) или икономична доставка (2 дни).

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.


2 Responses to “Подаръци за гости

  • Здравейте, възможно ли е да де направи поръчка под 20 броя картички? Мисля, че преди можеше (първата картичка е със снимката на сина ми, тогава поръчаме под 20 броя )

    • Здравейте, в момента такива са ни условията за поръчка. Даже и да ви изработим по-малко броя, крайната цена е като за 20 броя.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *