Подарък за гости – Магнит 06

Индивидуални подаръчета за гости. Искате да изненадате вашите гости- предлагаме Ви тази малка идея – магнитче със снимка. Индивидуална опаковка.

Размер на магнитчето 10 х 7.5 см.

Цена: 2 лв. / брой

Минимална бройка за заявка: 10 броя

 

 

 

ЦветовеЦенаСрок за изработкаКак да поръчатеПолучаване и/или доставкаТекстовеШрифтовеПликовеКутийкиМостраСвързани продукти
Всички покани могат да бъдат изработени в зависимост от Вашите предпочитания за вид, цвят и структура на картона, цвят на панделка или друг елемент от поканата.
При уточняване детайлите и визията на поканата можем да предложим няколко варианта за текст, шрифт и цвят на надписа.
Посочената цена е с включено надписване и е за конкретния модел. Тя може да се промени при промяна във вида или детайлите на поканата.
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 5-7 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашите покани, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg или да ни донесете снимки, текст или каквото желаете да отпечатаме на тях.

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж; експресна (1 ден) или икономична доставка (2 дни).

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!!

Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.

Ако желаете може да си изберете шрифт от предложените тук ШРИФТОВЕ
Към всяка покана могат да бъдат изработени подходящи пликове. Техния размер е според поканата.
Изработен от 150 гр. мат хартия – 0,40 лв./бр.
Луксозен перлен плик – 0,60 лв./бр.
Към всяка покана по желание може да бъде изработена кутийка. Цена – 3.00 лв
По Ваше желание може да изработим мостра, чиято цена е  7 лв. (без доставка)
Можем  да Ви предложим всички необходими детайли за сватбеното ви тържество:плейс картички, тейбъл картички, етикети за ракия и вино, късметчета, бутониери, книга за пожелания, подаръчета, заснемане на сватбено Ви тържество и всичко останало, което решите .

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *