Покана № 77

Елегантна сватбена покана. Изработена от бял перлен картон с цветен печат и украсена със сатенена панделка.

Размер на поканата 10 х 18 см.

 Цена: 2,90 лв. / брой –  в цената е включен цветен печат

Минимална бройка: 10 бр. (всяка заявка под 10 броя се смята като за мостра и се калкулира по цена 7лв/бр.)

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“408″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“1″ thumbnail_width=“150″ thumbnail_height=“100″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“30″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“1″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]

[su_tabs active=“1″][su_tab title=“Цветове“]Всички покани могат да бъдат изработени в зависимост от Вашите предпочитания за вид, цвят и структура на картона, цвят на панделка или друг елемент от поканата.
При уточняване детайлите и визията на поканата можем да предложим няколко варианта за текст, шрифт и цвят на надписа.[/su_tab][su_tab title=“Цена“]Посочената цена е с включено надписване и е за конкретния модел. Тя може да се промени при промяна във вида или детайлите на поканата.[/su_tab][su_tab title=“Срок за изработка“]Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 5-8 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.[/su_tab] [su_tab title=“Как да поръчате“]За да поръчате Вашите покани, трябва само да ни изпратите по e-mail: artcity@abv.bg или да ни донесете снимки, текст или каквото желаете да отпечатаме на тях.

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

[/su_tab] [su_tab title=“Получаване и/или доставка“]Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката и стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

[/su_tab][su_tab title=“Текстове“]Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!!

Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.[/su_tab][su_tab title=“Шрифтове“]Ако желаете може да си изберете шрифт от предложените тук ШРИФТОВЕ[/su_tab][su_tab title=“Пликове“]Към всяка покана могат да бъдат изработени подходящи пликове. Техния размер е според поканата.
Луксозен перлен плик – 0,90 лв./бр.[/su_tab][su_tab title=“Кутийки“]Към всяка покана по желание може да бъде изработена кутийка. Цена – 3.00 лв[/su_tab][su_tab title=“Мостра“]По Ваше желание може да изработим мостра, чиято цена е  7 лв. (без доставка)[/su_tab][/su_tabs]

Save

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *