Подаръче за гости 2

Индивидуални подаръчета за гости. Искате да изненадате вашите гости- предлагаме Ви тази малка идея. Изработенo ангелче от полимерна глина, поставено върху цветно картонче и украсено с камъчета.  Размер на кръгчето 7 см. Цветовата комбинация е примерна и може да се изработи в зависимост от желанието на клиента. В цената е включено и надписване на панделката с фолио. Цветната подложка под ангелчето е изработена от картон, като е възможно на гърба да се сложи надпис по желание.

Цена: 2.30 лв. / брой

Минимална бройка за заявка: 10 броя

ЦветовеЦенаСрок за изработкаКак да поръчатеПолучаване и/или доставка
Всички артикули могат да бъдат изработени в зависимост от Вашите предпочитания за вид, цвят на панделка или друг елемент.

Посочената цена е е за конкретния модел. Тя може да се промени при промяна във вида или детайлите на подаръчето.
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 5-8 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашите подаръци за гости, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж; експресна (1 ден) или икономична доставка (2 дни).

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *