Детските съкровищници на Валерия и Марая

Върху капака на детската съкровищница се надписва името на Вашето дете. Това ще бъде неговата лична кутия, в която ще запазите първите спомени от неговото раждане и кръщене;

Комплекта съдържа: – голяма дървена кутия – 1бр; – малки кутии – 4бр. /кутия за косичка, кутия за зъбче, кутия за пъпче и за кръстче/;

Цена: 44 лв. / брой

Всички кутийки могат да бъдат изработени в зависимост от Вашите предпочитания за вид, цвят и структура на картона, цвят на панделка или друг елемент от съкровищницата.
Посочената цена е с включено надписване и е за конкретния модел.
Тя може да се промени при промяна във вида или детайлите на съкровищницата.
Срока за изработка е до 10 работни дни.


Как да поръчатеПолучаване и/или доставкаТекстове
За да поръчате Вашите детски съкровищници, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *