Албумът на Виктор с плик за паричен подарък

Сладурски детски албум, което може да бъде чудесен подарък. Надписа на първата страница може да е бъде различен и персонализиран. В албума ще намерите 4 тагчета и може да се добави пожелание. В този вариант на албума побира общо 35 снимки в размер 10 х 15 см. Възможно е да се направи вариант в който албума да побира 24 снимки.

Размер на кориците 13 х18 см.

Цена за албум, който побира 24 снимки: 35 лв.
Цена за албум, който побира 35 снимки: 42 лв.
Цена за плика: 10 лв.

Допълнително албумът може да се персонализира с избрано от Вас заглавие и пожелания. При липса на наличност времето за изработване варира от 10 до 12 работни дни. 

Как да поръчатеПолучаване и/или доставкаТекстове
За да поръчате Вашите албуми, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *