Първото албумче на Стефи

С вълнение ви представяме още един ръчно изработен албум от нашата колекция. И ако се чудите какъв е най-подходящия подарък за бебе, то замислете се за първи албум. А защо не и втори, трети… те никога не са излишни. Но не какъв да е албум, а специално изработен за малкото съкровище. Стефи вече получи своя. С възможност да побере до 100 снимки с различни размери.
Ще се съгласите с нас, че когато бебчо се появи в живота ни, искаме да запечатаме всеки миг. А хубавите спомени, трябва да бъдат подобаващо подредени. И да не пропуснем вниманието към детайла. Все пак в първия албум живеят първите спомени. Подберете го добре. И снимайте на воля. Наслаждавайте се на момента … А подробностите? Тях ги оставете в нашите ръце.

Албумът се изработва по индивидуална поръчка.

Размер на кориците 17 х 17 см.
Цена: 105 лв.

Допълнително албумът може да се персонализира с избрано от Вас заглавие и пожелания. Времето за изработване варира от 10 до 15 работни дни. 

Срок за изработкаКак да поръчатеПолучаване и/или доставкаТекстове
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 10-15 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашите албуми, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *