Първото албумче на Валентин

Ръчно изработен албум за снимки, който може да бъде прекрасен подарък за кръщене или за първия рожден ден на дете. Изработен с внимателно подбрани дизайни, които да отговарят на вашия вкус. С много джобчета и тагчета.

Размера на албума в 17 х 17 см. Събира до 80 снимки в размер 9х13 см.

Цена – 79 лв.

Срок за изпълнение: 10-15 работни дни или зависи от моментното ни натоварване.

Възможна е изработка и на друга цветова комбинация по желание на клиента. Възможна е и корекция на размера.

Срок за изработкаПолучаване и/или доставкаТекстове
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 10-15 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
Готовите продукти може да си получите в офиса ни или да Ви бъдат изпратени с куриер за Ваша сметка: Адреса на ArtCity е: Свиленград, бул. България 184
Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! За изписаните с латински букви текстове, („маймуница“, „шльокавица“ и т.н.), НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за евентуални правописни грешки възникнали при преписването им от наша стана!!!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *