ВАЖНО!!! За неопределено време няма да поемаме никакви заявки!
Всички обещани неща ще бъдат изпълнени! Прекрасно лято на всички :)


Албум „Нашите вълшебни спомени“

Ръчно изработен албум за снимки, който може да бъде прекрасен подарък. Изработен с внимателно подбрани дизайни, които да отговарят на вашия вкус. С много джобчета и тагчета.

Размера на албума е 17 х 22 см
Може да събере 80 снимки в размер 10 х 15 см или 9 х 13 см
Цена: 91 лв.

Може да гледате видеото на албума ето тук:

Срок за изпълнение: 10-15 работни дни или зависи от моментното ни натоварване.

Срок за изработкаПолучаване и/или доставкаТекстове
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 10-15 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
Готовите продукти може да си получите в офиса ни или да Ви бъдат изпратени с куриер за Ваша сметка: Адреса на ArtCity е: Свиленград, бул. България 184
Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! За изписаните с латински букви текстове, („маймуница“, „шльокавица“ и т.н.), НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за евентуални правописни грешки възникнали при преписването им от наша стана!!!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *