Етикети за бутилки № 46

етикети за ракия, етикети за кръщене,сватбени етикети, шаблони за етикети, етикети за бутилкиРазмери:
Преден етикет: 13,5 х 7,5 см
Заден етикет: 11,5 x 7 см

Цена за изработка:
1,50 лв. /бр.  – за комплект от преден и заден етикет
0,90 лв./бр. – за единичен етикет
за бройки над 30 – 1,20 лв./бр. – за комплект и
0,70 лв.бр. – за единичен етикет (само преден примерно)

Минимално количество: 15 броя
Срок за изпълнение: 3 – 5 работни дни или зависи от моментното ни натоварване.

Възможна е изработка и на друга цветова комбинация по желание на клиента. Възможна е и корекция на размера.

Етикетите се печатат на самозалепваща хартия. Влагоустойчиви са и могат да се изстудяват в хладилник без опасност да се разтекат.

 

 

Важно!Срок за изработкаКак да поръчате:Получаване и/или доставкаТекстове
Цената е формирана при директно поставяне на Ваша снимка и текст на някоя от показаните мостри! При изрязване на фигури (хора) и изработка на етикет с друг дизайн се доплаща +5 лв.
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 3-7 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашия етикет, трябва само да ни изпратите по e-mail: info@artcity2008.com, artcity@abv.bg или да ни донесете снимки, текст или каквото желаете да отпечатаме на него.
Готовите етикети може да си получите в офиса ни или да Ви бъдат изпратени с куриер за Ваша сметка: Адреса на ArtCity е: Свиленград, бул. България 97
Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! За изписаните с латински букви текстове, („маймуница“, „шльокавица“ и т.н.), НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за евентуални правописни грешки възникнали при преписването им от наша стана!!!

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *