Етикети за бутилки № 40

етикети за ракия, етикети за кръщене,сватбени етикети, шаблони за етикети, етикети за абитуриенти, етикети за бутилкиРазмери:

Цена за изработка:
1,50 лв. /бр.  – за комплект от преден и заден етикет
0,90 лв./бр. – за единичен етикет
за бройки над 30 – 1,20 лв./бр. – за комплект и
0,70 лв.бр. – за единичен етикет (само преден примерно)

Минимално количество: 15 броя

Срок за изпълнение: 3 – 5 работни дни или зависи от моментното ни натоварване.

Възможна е изработка и на друга цветова комбинация по желание на клиента. Възможна е и корекция на размера.

Етикетите се печатат на самозалепваща хартия. Влагоустойчиви са и могат да се изстудяват в хладилник без опасност да се разтекат.

 

етикети за ракия, етикети за кръщене,сватбени етикети, шаблони за етикети, етикети за абитуриенти, етикети за бутилки  етикети за ракия, етикети за кръщене,сватбени етикети, шаблони за етикети, етикети за абитуриенти, етикети за бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Важно!Срок за изработкаКак да поръчате:Получаване и/или доставкаТекстове
Цената е формирана при директно поставяне на Ваша снимка и текст на някоя от показаните мостри! При изрязване на фигури (хора) и изработка на етикет с друг дизайн се доплаща +5 лв.
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 3-7 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашия етикет, трябва само да ни изпратите по e-mail: info@artcity2008.com, artcity@abv.bg или да ни донесете снимки, текст или каквото желаете да отпечатаме на него.
Готовите етикети може да си получите в офиса ни или да Ви бъдат изпратени с куриер за Ваша сметка: Адреса на ArtCity е: Свиленград, бул. България 97
Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! За изписаните с латински букви текстове, („маймуница“, „шльокавица“ и т.н.), НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за евентуални правописни грешки възникнали при преписването им от наша стана!!!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *