Албум за моминско парти


За тези албуми смe избрали различна конструкция на скрапбук албум. Има много крила и джобчета, което позволява да се слагат множество пожелания, както и пожелания. Така всяка една от дамите на моминското парти може да добави свое собствено послание съм бъдещата булка. 

Албумът се изработва по индивидуална поръчка в избрани от Вас цветове и стил.

Среден – размер на кориците 22х17 см,  брой снимки 30 с формат 10х15 см или 9х13 см. Цена: 55 лв.

Голям – размер на кориците 22х17 см,  брой снимки 60 с формат 10х15 см или 9х13 см. Цена: 75 лв.

Допълнително албумът може да се персонализира с избрано от Вас заглавие и пожелания. Времето за изработване варира от 9 до 15 работни дни. 

Срок за изработкаКак да поръчатеПолучаване и/или доставкаТекстове
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 9-15 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашите албуми, трябва само да ни изпратите по e-mail:  artcity@abv.bg

На телефон: 0877 81 51 74 (ако Ви е удобно може да ми пишете и на Viber)

На фейсбук: https://www.facebook.com/ArtCity2008/

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Спиди на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се определя от няколко фактора – тежест на пратката; стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща със опция преглед и със застраховка. При получаването й, Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка – повторният печат е за Ваша сметка.Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *