Албум за снимки

 

Ръчно изработен албум за снимки, който може да бъде прекрасен подарък за кръщене или за първия рожден ден на дете. Изработен с внимателно подбрани дизайни, които да отговарят на вашия вкус. С много джобчета и тагчета.

Размери: 22 x 22 см

Брой снимки: Албумът може да събере 100 снимки в размер 10 х 15 и 9 х 13 см

Цена за изработка: В този вариант цената на албума е 95 лв.

Срок за изпълнение: 7-10 работни дни или зависи от моментното ни натоварване.

Възможна е изработка и на друга цветова комбинация по желание на клиента. Възможна е и корекция на размера.

 

 

Важно!Срок за изработкаКак да поръчате:Получаване и/или доставкаТекстове
Цената е формирана при директно поставяне на Ваша снимка и текст на някоя от показаните мостри! При изрязване на фигури (хора) и изработка на етикет с друг дизайн се доплаща +5 лв.
Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 3-7 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Преди и по време на празници, времето за изработка е по-дълго. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.
За да поръчате Вашия етикет, трябва само да ни изпратите по e-mail: info@artcity2008.com, artcity@abv.bg или да ни донесете снимки, текст или каквото желаете да отпечатаме на него.
Готовите етикети може да си получите в офиса ни или да Ви бъдат изпратени с куриер за Ваша сметка: Адреса на ArtCity е: Свиленград, бул. България 97
Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!! За изписаните с латински букви текстове, („маймуница“, „шльокавица“ и т.н.), НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за евентуални правописни грешки възникнали при преписването им от наша стана!!!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *